BENVINGUTS A L'AULA D'ACOLLIDA!




Quant a nosaltres

Hola, Benvinguts al bloc de l'aula d'acollida de l'Institut Ausiàs March

divendres, 30 d’octubre del 2009

TEMPS DE CARBASSES

La Iuliana ens ha ensenyat una recepta per fer la carbassa, a Romania se la feia la seva àvia, a ella li agrada molt i ens ha dit que està boníssima!!!
Animeu-vos a fer-la

Dovleacu cu lapte acru

Ingrediente:
un dovleac mediu,
o ceapa,
2 l de lapte acru sau, iaurd natural,
sare si
patranjel dupa gust.
Se curata dovleacu de coaja, se spala si se taie bucati. Se pune la foc. Cand dovleacu este aproape fiert, separat se pune ceapa taiata la calit, cu un pic de apa si cu un pic de ulei. Cand dovleacu este fiert, se adauga laptele, ceapa, sare si patranjel. Se pune iar la foc si se lasa pana da in clocot ( pana incepe sa fiarba) .
Carbassa amb llet agra
Ingredients:
una carbassa mitjana,
una ceba,
2 litres de llet agra o iogurt natural
julivert
sal al gust.
Peleu la carbassa , rentar i tallar les peces. Poseu-la en una cassola amb aigua al foc. Quan la carbassa és gairebé cuita, poseu la ceba per separat en una altra cassola, amb una mica d'aigua i una mica d'oli. Quan la carbassa estigui cuita, afegir la llet, la ceba, la sal i el julivert. Poseu una altra vegada la cassola al foc amb tots els ingredients fins que comenci a bullir.
Retirarem la cassola del foc i ens ho menjarem calent.
Està boníssima!!!